Over Running The Target

Airsoft Locatie in Den Haag

MODULAIRE INDELING

Het unieke aan Running The Target in Den Haag is dat de locatie modulair is ingericht. Dit houdt in dat alle muren, deuren en ramen verplaatst kunnen worden. Zo is het mogelijk een straat met huizen na te bouwen, of juist een groot pand met verschillende ruimtes. Wij streven ernaar om elke maand het veld opnieuw in te delen zodat we elke keer nieuwe uitdagende en spannende scenario’s kunnen neer zetten. Zo blijft Running The Target vernieuwend en uitdagend.

Tactisch Airsoft

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Op de dinsdagavond geven wij diverse workshops voor zowel beginners als gevorderde airsofters. Zo leren wij je een goede schiethouding aan en snel en vloeiend mogelijk een houderwissel uit te voeren. Verder leren wij je hoe je op verschillende manieren een ruimte kan vrijmaken en wat per type ruimte een goede aanpak is. Heb je vragen over je uitrusting? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Wil je met je eigen team privétraining krijgen? Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Must watch

RTT in de media

Reviews

wat onze klanten zeggen

Dit is wat een aantal van onze klanten zeggen over RTT. Bekijk alle reviews op Google.

Een geweldige ervaring rijker door de RTT Basic training te voltooien. Geweldige instructeurs die op elk detail letten en je de basis leren van een veilig en leuk spel en beheersing van je apparaat.

★★★★★

Joost B

Bekijk review

Vriendelijk personeel, goede materialen en uitleg. Vooral erg leuk om te doen met vrienden/collega’s.

★★★★★

Erik

Bekijk review

Running the Target is de perfecte manier om op een professionele manier aan je airsoft CQB skills te werken. De organisatie is uitstekend, de gametypes zijn gevarieerd, en ondanks het compacte formaat van het veld hoef je je geen moment te vervelen. RTT is een plek waar ik nu 3 ruim jaar kom en ik ook nog jaren zal willen komen

★★★★★

Mick de Bakker

Bekijk review

Dit is wat ik zocht! Vandaag de basis training module gedaan en afgerond. Er wordt hier aandacht besteed aan hoe om te gaan met een wapen en er worden verschillende technieken behandeld. De trainer is enthousiast en leert je graag de fijne kneepjes van dit bijzondere vak. Er wordt goed uitgelegd en er is ruimte voor vragen, die goed worden beantwoord. Ben je opzoek naar realisme dan is dit the place to be. Ik kom hier zeker terug om ook de andere modules af te ronden. Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

★★★★★

wouter koelewijn

Bekijk review

Onze klanten

Explore Ollie

Impressie

Running The Target bied je de ultieme airsoft ervaring in een modulaire indoor CQB locatie in Den Haag.