Airsoften bij RTT

Introductie tot airsoft

Wat is airsoft?

Airsoft is een schietsport die op verschillende manieren gespeeld kan worden: alleen of in teamverband, statisch en dynamisch, training maar ook wedstrijden (competitie). Het is een tactische teamsport waarbij sportiviteit, gameplay en gezelligheid centraal staan.

Airsoft in nederland

Airsoft is sinds 2013 toegestaan binnen Nederland als je lid bent van de NABV en 18 jaar of ouder bent. Je kan ook eerst kijken of je de sport leuk vindt door eerst een paar keer mee te doen bij Running the target als introducee zonder lid te zijn. Wij begeleiden je en beantwoorden al je vragen. Het beste om te starten is om je aan te melden bij de module “basics”.

Kan ik airsoft zonder NABV lid te zijn?

Jazeker! Je kan je inschrijven als introduce bij onze events of een groepsuitje organiseren en wzorgen voor een leen replica waarmee jij kan schieten tijdens het event.

Verschil paintball en Airsoft

Bij paintball wordt geschoten met verfballen. Bij airsoft wordt gebruik gemaakt van kleinere plastic balletjes. Het voordeel van paintball is dat je goed kan zien of iemand geraakt is door de verf. Het nadeel is natuurlijk dat je verf op je kleding krijgt. Het voordeel va Airsoft is dat de replica’s zo echt mogelijk zijn gemaakt. Hierdoor ziet het er niet alleen echt uit maar ook de werking is bijna gelijk aan een echt ‘wapen’.

Groepsuitje organiseren?

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje? Bekijk de mogelijkheden!

Voor de echte airsofter

Wat bieden wij aan?

Dinsdag

Tactical Tuesday

Voor beginnend maar ook zeker de gevorderde speler. De instructeurs verdelen de niveaus dus je bent altijd met mensen van ongeveer een gelijk niveau bezig.

Vrijdag

Airsoft Friday

Airsoft gericht op Team vs Team met defuse the bomb, Domination, Knock Knock (Door kicking action) en meer! Join!

Woensdag

FORCE FIT™

Leer functioneel presteren op fysiek en mentaal gebied!

Woensdag en zondag

TRAININGSMODULES™

Leg hier je basis om uiteindelijk als Expert of verder te ontwikkelen. Uitdagend! Let’s go!

RTT lidmaatschap

Kom jij regelmatig bij RTT? Of wil je vaker trainen en je airsoft skills verbeteren? Neem dan een abonnement en ontvang ontvang korting of ga gratis naar events.