We change your Challenge

  • Laan van Waalhaven 187, Den Haag
  • info@runningthetarget.com
  • +31641102662

Welkom bij onze modules!

Geef je hieronder op! Ivm de Corona crisis kun je een ticket bestellen die geldig blijft totdat je op de betreffende cursus komt.

Schrijf je hier in om je op te geven of gebruik de button!

Onze modules zijn ontwikkeld om beginnend en gevorderde airsofters meer op niveau te brengen op het gebied van vaardigheden, veiligheid en tactiek.

De opbouw is vanaf schiethoudingen tot houderwissels tot room clearing en optreden in teams. Wij zijn van mening dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel. Dit betekent; zorg eerst dat je individuele vaardigheden op niveau zijn.

Onze instructiegroep bestaat uit mensen die jarenlang ervaring hebben als docent/instructeur bij Defensie, Politie maar ook binnen de Airsoftwereld/Milsim/Polsim. Wat onze Modules uniek maakt is dat wij een combinatie hebben gemaakt door het beste van 2 werelden te combineren. Daarom sluiten de modules naadloos aan op het Airsoften en kun je alle technieken gebruiken voor het Airsoften.

Naarmate je meer modules volgt zal je merken dat je sneller, accurater en meer zeker wordt tijdens het spelen.

MODULE BASICS (dit is niet vergelijkbaar met de Boss Patch)

Bij deze module beginnen we om een goede basis te leggen met veilig en effectief te werken met je replica met uitdagende oefeningen.

Je leert hier de juiste schiethoudingen met enkele basistechnieken. We nemen alle tijd om je dit op de juiste manier aan te leren. Aan het einde van de cursus weet je veilig om te gaan met je replica, ken je de juiste schiethoudingen en heb je een goede basis. Bij juiste beoordeling ontvang jij je Basics patch.

MODULE ADVANCED

Hier gaan we een grote stap verder.

Wij leren je hier hoe je met je zwakke kant moet werken en beginnen we rustig aan met de houderwissels. Wij willen dat je aan het einde van deze module je schiethoudingen met je primary goed beheerst onder veel omstandigheden. Bij een goede beoordeling ontvang jij je Advanced patch.